Contrast

Bed & Breakfast in hartje Brugge

LIGGING EN OMGEVING

B&B Contrast ligt binnen de oude stadswallen aan het water van de Coupure, een 18de-eeuws kanaal dat de Brugse reien met het water rond de stadswallen verbindt. Het historisch centrum met bezienswaardigheden, monumenten en musea ligt op 5 à 6 minuten wandelen.

Ook de gezellige winkelstraten, schilderachtige reien en opstapplaatsen voor een rondvaart of een ritje met een paardenkoets, vind je vlakbij. B&B Contrast vormt ongetwijfeld een ideale uitvalsbasis om de stad Brugge in al haar facetten en schoonheid te ontdekken.

Heb je hulp nodig met de organisatie van je stadsbezoek? Aarzel niet om je plannen aan ons voor te leggen. We helpen je graag verder.

BEREIKBAARHEID EN PARKEERRUIMTE

De onmiddellijke omgeving van B&B Contrast kent diverse restaurants en drankgelegenheden. Het huis ligt niettemin in een rustige woonbuurt, die net buiten de drukke toeristische routes valt. De nabijgelegen groene vesten, resten van de stadswallen rond de oude stad, bieden de mogelijkheid tot wandelen, fietsen of een zomerse picknick.

Onze B&B is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 1 (halte Rijksarchief) en de gratis centumshuttle (halte Molenbrug) zorgen voor een regelmatige verbinding met het treinstation. Kom je met de wagen? Dan kan je voor parkeerruimte zowel in de straat als in de nabijgelegen publieke ondergrondse parkeergarage Langestraat (24/24u open) terecht. 

Contrast beschikt ook over een veilige, overdekte fietsenstalling.

Scroll naar boven