Contrast

Bed & Breakfast in hartje Brugge

ONZE GASTENKAMERS

B&B Contrast is gelegen in een karaktervol gerenoveerd herenhuis op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge. Er zijn kamers vooraan in het huis met uitzicht op het water van de Coupure en kamers in de moderne aanbouw met zicht op de binnentuin. Onze hoogstgelegen gastenkamer kijkt uit op het water en over de binnenstad en torens van Brugge.

Elke kamer beschikt over een eigen volledig uitgeruste badkamer met douche, wastafel, toilet en badlinnen. Alle kamers zijn ruim, goed geïsoleerd, kraaknet en hebben kwaliteitsvolle, comfortabele bedden, verduisterende gordijnen, flat screen tv en gratis wifi. 

De gastenkamers vooraan zijn uitgerust met airco, terwijl de achterliggende gelijkvloerse kamers voorzien zijn van plafond ventilatie en een eigen tuinterras.

Previous slide
Next slide

OVER B&B CONTRAST

Het neogotische herenhuis dateert uit 1932 en werd gerenoveerd met oog voor authentieke bouwelementen zoals de oorspronkelijke art deco glas-in-lood ramen en deuren. Het huis is gebouwd op de gronden van het voormalige Predikherenklooster. Resten van de kloostermuren zijn nog zichtbaar in de binnentuin. 

Een oude kunstsmederij achteraan werd omgetoverd tot drie unieke hedendaagse gastenkamers, die in verbinding staan met de voorzijde van het huis via een geometrische doorgang.

Ook de binnentuin werd heringericht en vormt een oase van rust door een afwisseling van groen en privéterrassen.

PRAKTISCHE INFO

Als onze gast kan je genieten van een gevarieerd vers ontbijtbuffet, dat in onze gezellige eetruimte met zicht op de tuin wordt opgediend. Bij warm en zonnig weer kan het ontbijt ook op het tuinterras geserveerd worden. We bieden je elke morgen een ontbijt aan met vers brood en ontbijtkoeken, diverse soorten beleg, eieren, fruitsap, chocolademelk, koffie of thee.

Het tijdstip van de check-in wordt enkel op afspraak vastgelegd (tot ten laatste 21:30u). De check-out kan tot 10:30u.

Een gastenkamer kan geboekt worden voor 1-2 personen en maximaal 3 personen. De meeste van onze kamers zijn gericht op twee personen. Voor gezinnen met kinderen kunnen we twee aanpalende kamers regelen.

De B&B is niet vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Roken is enkel buitenshuis toegelaten.

Scroll naar boven