Contrast

Bed & Breakfast in hartje Brugge

1. Algemeen

Vannieuwenhuyse Valerie is eigenaar en beheerder van B&B Contrast . De eigenaar kan zich laten vervangen door een familielid of een kennis, mocht dit door omstandigheden nodig zijn.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van B&B Contrast, gevestigd aan de Predikherenrei 5 te 8000 Brugge (België).

Met het aangaan van een huurovereenkomst gaan deze Algemene Voorwaarden van kracht.

Huurders dienen een vaste woon- of verblijfplaats te hebben en minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

De beheerder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.

Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in B&B Contrast zijn voor rekening van de gebruikers.

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de eigenaar dienen door de gebruikers tijdens het verblijf te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar.

Gasten dienen instructies van de beheerder op te volgen.

De beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, de toegang tot B&B Contrast ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

De administratie van de beheerder is bepalend bij onderling meningsverschil, tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.

Gasten van B&B Contrast dienen zich te houden aan het onderstaande Huishoudelijk Reglement.

De aanbiedingen en de prijzen op de website, booking.com en airbnb kunnen verschillen van de effectief geldende prijs op het ogenblik van de boeking. De B&B behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen en/of een toeslag in rekening te brengen. De cliënt/gast wordt bij de bevestiging in kennis gesteld van de op dat ogenblik geldende prijs, en dat in de bevestiging vermelde prijs, de bindende is.

Alle vermeldingen op de website van de B&B (www.contrastbrugge.be) worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. De nieuwe tarieven gaan pas in 30 kalenderdagen na melding ervan op de website www.contrastbrugge.be. De B&B is niet aan kennelijke fouten op haar website gebonden!

 

2.  Reservering en bevestiging

De huurovereenkomst kan (op basis van beschikbaarheid) per e-mail of via het reserveringsformulier op de website (www.contrastbrugge.be) worden aangegaan of via andere boeking kanalen.

Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt B&B Contrast een bevestiging per e-mail. Op dat moment is de reservering definitief en worden de door u gekozen dagen voor u vrijgehouden.

3.  Betaling

Alle verblijfskosten dienen bij aankomst te worden betaald. Inclusief de verblijfsbelasting. De verblijfsbelasting is steeds per persoon per nacht. (tarieven sinds 1/1/2023). 

De actuele tarieven vindt u terug onder ‘Prijzen’ op onze website.

4.  Ontbijt

De gasten zijn zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte stellen van eventuele allergieën, voedselintoleranties of diëten.

 5.  Annulering

We begrijpen dat er altijd onvoorziene omstandigheden kunnen zijn waardoor u niet kunt komen. Mocht dat het geval zijn, dan vragen wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden.

 

Huishoudelijk reglement

1.  Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst bent u tussen 15.30u en 18.30u van harte welkom in uw verblijf. Later aankomen is mogelijk, maar wel even in overleg. Bagage kan indien dit mogelijk is voor ons eerder worden gebracht.

Op de dag van vertrek nemen we graag voor 10.30u weer afscheid.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

2. Uw verblijf

Gebruik van B&B Contrast door andere personen dan de huurders, is niet toegestaan.

Ook vragen we u vriendelijk om geen geluidsoverlast te veroorzaken aangezien we hier ook als gezin wonen. Dit betekent dat het zeker tussen 22:00 en 7:00 uur stil genoeg dient te zijn dat de andere bewoners geen geluidsoverlast hebben.

3.  Veiligheid en Milieu

Een huisdier meenemen is niet mogelijk.

De B&B is volledig rookvrij. Buiten (tuin) kan er gerookt worden.

De slaapkamers zijn geschikt voor een overnachting met maximaal twee personen. Er kan geen kinderbedje worden bijgeplaatst.

 

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Scroll naar boven